REALITATEA la ZI cu Daniel Drăgoi: „Demis pentru că s-a rugat public”! (VIDEO)

527

După ce a dezinfectat toate clădirile și a luat toate măsurile de siguranță, directorul Sistemului de Gospodărie a Apelor Suceava a îngenuncheat în fața clădirii pe care o conduce și s-a rugat pentru vindecarea orașului Suceava de coronavirus. „Eu chiar cred că doar Dumnezeu poate să ne scape”, declară acesta, potrivit MEDIAFAX, pe 6 martie, după ce imaginea cu el în genunchi a devenit virală.

„Văd o mare disperare, o foarte mare teamă și am recurs la gestul ăsta ca să îndemn oamenii din Suceava să creadă în Dumnezeu și să ne rugăm, într-adevăr să intervină Dumnezeu, că altă șansă deocamdată… Eu chiar cred că doar Dumnezeu poate să ne scape. Eu cred că poate interveni să oprească pandemia asta, că altă șansă deocamdată eu nu văd. Noi facem, ca oameni, tot ce depinde de noi, dar cred că Dumnezeu poate să intervină, dacă lumea se smerește. Mai ales că vin sărbătorile pascale acum și cred că fiecare trebuie să ne facem o verificare, o cercetare înaintea lui Dumnezeu și să Îl rugăm. Cred că Dumnezeu ascultă de orice persoane și de rugăciune și de asta am făcut ce am făcut. Nu contează religia, cine suntem noi și nici funcția, contează un semnal că numai cu Dumnezeu putem ieși biruitori din toată pandemia asta”, așa își explica gestul, luni, 6 aprilie,  Daniel Drăgoi gestul.

În consecință, Directorul SGA Suceava a fost demis prin ordin direct de la București și avizat de șeful său regional de la Bacău. După 6 ani în funcție, Daniel Drăgoi a primit prin fax ordinul de demitere.

„Pace. Cum vă spuneam ieri, dimineață m-a sunat șeful meu de la Bacău, pentru că a primit ordin să mă demită pentru gestul meu, de a mă ruga în fața clădirii, ca Dumnezeu să se îndure de Suceava/România și să oprească această pandemie de Covid 19. Le-am spus că nu am greșit cu nimic față de voi, nici față de Dumnezeu. El a zis că așa a venit ordinul de la București. Și astăzi am primit decizia prin fax, cu data de 10-04-2020, sunt schimbat din funcție. De 6 ani sunt pe acest post și cred că este și acest lucru în voia Lui Dumnezeu. Șefii mei au zis că regretă pentru că nu au ce să-mi reproșeze, dar cred ei că Dumnezeu va face dreptate! Le-am spus că nici eu nu le reproșez nimic și continui să mă rog așa cum am declarat. Vă mulțumesc pentru rugăciunile voastre! Să rămânem sănătoși!”, a declarat Daniel Drăgoi pentru Monitorul de Suceava.

Directorul demis al SGA Suceava a spus că a fost contactat deja de un avocat și că în perioada următoare se va decide dacă va contesta actul de demitere. În locul lui Daniel Drăgoi, în funcția de director al SGA Suceava a fost numit Bogdan Piticari, șeful formațiunii din Câmpulung Moldovenesc.

ȘtiriCreștine.ro menționează că Daniel Drăgoi, este un creștin evanghelic practicant, membru al Bisericii Penticostale „Filadelfia” din Suceava.

Despre decizia superiorilor și situația creată, Daniel Drăgoi a împărtășit câteva gânduri în „Realitatea la Zi”, de la Prodocens Media.