Invitație la evenimentul “Ez Az A Nap” – This is the day! Stadium 2023

289

Cu mare bucurie vă invităm la evenimentul Ez Az A Nap (This is the day)! Stadium 2023, ce va avea loc pe 10 iunie, în Debrecen, Ungaria, unde vor cânta Hillsong UNITED și Matt Maher alături de alte trupe din România și Ungaria!

După evenimentul de anul trecut de la Puskas Arena din Budapesta, dorim să ducem focul și entuziasmul pe care l-am experimentat, și în alte orașe din Ungaria, chiar dincolo de granițele noastre. În 2023 vom aduce mesajul de bucurie al lui Dumnezeu prin închinare la Stadionul Nagyerdei din Debrecen.

Suntem recunoscători că Hillsong UNITED vor fi alături de noi în turneul European „Are We There Yet?”împreuna cu Matt Maher. Credem că talentul lor muzical și atitudinea spirituală ne vor ajuta să ne apropiem de Dumnezeu și să ne închinăm împreună.

În deschidere vor cânta El Shaddai (Oradea), Adi Kovaci & Emma Repede, Caramel, Új Forrás, Béla Pintér, Tamás Pajor, Gergő Oláh, Tibes, Dics-Suli, Crux, CrossYounity.

Reduceri de grup sunt disponibile pentru 5+1 bilete (plătiți 5, primiți 6), 10+2 și 20+5.

Vă invităm să veniți alături de noi pentru a-L lăuda pe Dumnezeu și a ne ruga împreună, înălțând Numele lui Isus!

  • 10 iunie 2023
  • Stadionul Nagyerdei, Debrecen, HU
  • Porți deschise: 14:00
  • Program: 16:00 – 22:30

Mai multe detalii găsiti aici: https://thisistheday.hu

Biletele se pot cumpara de aici: https://www.eventim.ro/ro/bilete/ez-az-a-nap-stadion-2023-debrecen-nagyerdei-1341500/performance.html