„Calea spre vindecare emoțională” – tema Conferinței pentru Familii 2023

343

În perioada, 12-14 mai 2023, cuplurile căsătorite sunt invitate la cea de-a II-a ediție a Conferinței Pentru Familii la Brădățel. Tema ediției 2023 este „Calea spre vindecare emoțională” și aduce în calitate de vorbitori familia Andreea și Remus Groze. Cu 20 de ani de experiență în viața de cuplu și pregătire vastă în domeniul consilierii spirituale și psihoterapiei, soții Groze vor ghida familiștii spre vindecare și conciliere.

În atelierele de discuție vor fi abordare subiectele:

  • Experiențele timpurii și efectele lor asupra relației de cuplu
  • Comunicarea în cuplu, un pod spre intimitate și vindecare
  • Cum poate relația de cuplu să devină balsam vindecător pentru fiecare partener

În limita posibilităților, vorbitorii vor crea cadrul potrivit pentru abordarea problemelor apăsătoare din cuplu și pentru revigorarea relației. Pentru a putea fi conectați la ceea ce se va face, la seminarele ce vor fi predate, vă recomandăm să nu veniți însoțiți de copii, nu putem asigura asistență în supravegherea lor.

Locația fiind amplasată la poale munților este necesară echiparea cu haine mai călduroase și echipament pentru munte după preferințe. Cazarea se va face în camere cu pat dublu matrimonial la un cost de 750 lei/cuplu, precum și în camere cu paturi simple, la prețul de 650 lei/cuplu, în limita locurilor disponibile.

Pentru participare este necesară înscrierea prealabilă completând formularul de înscriere AICI și achitarea în avans de minim 200 de lei pentru cuplu. La achitarea în bancă este obligatoriu să specificați denumirea proiectului și numele persoanelor pentru care se plătește avansul. Pentru mai multe detalii și instrucțiuni privind achitarea, vizitați site-ul Brădățel.ro AICI!

Despre Vorbitori:

Remus Groze este absolvent al Institutului Baptist din București, promoția 2000, a început slujirea pastorală în biserica baptistă Sfânta Treime din Deva între anii 2000 – 2009. Din anul 2009 până în prezent păstorește biserica baptistă Golgota din Timișoara. În anul 2013 a absolvit Facultatea de Filosofie din cadrul Universității de Vest din Timișoara. Este pasionat de studiul și predicarea Bibliei, etica virtuții, apologetică, formare spirituală și creșterea bisericii.

Andreea-Iulia Groze este licențiată în sociologie-psihologie (2008) apoi urmează cursurile Institutului de Terapie Familială și Practică Sistemică Dianoia din Timișoara în urmă cărora obține diploma de psihoterapeut (2011). De asemenea, a finalizat mai multe cursuri de formare: relații traumatice (2014), consiliere de cuplu certificată de Asociația Americană a Consilierilor Creștini (2015), terapie de cuplu centrată pe emoții (EFT, 2017), facilitator Cercul Siguranței (2019). Printre pasiuni se numără: lectura în domeniul neuro-științei, educație parentală și grădinăritul.

Remus și Andreea-Iulia Groze sunt căsătoriți de 20 de ani și au împreună 3 copii: David, Sarah-Doroteea și Anna-Eliora.

Conferința pentru Familii este un eveniment organizat de Tabăra Brădățel și va fi un eveniment anual dedicat edificării cuplurilor și încurajarea unor relații sănătoase, pentru o societate sănătoasă. Scopul este ca familia creștină asaltată din exterior, să aibă parte de instruire, echipare.