Ucenicia reprezintă baza vieții și edificării fiecărei biserici locale. Abordările față de ucenicie sunt în paralelă schimbare cu cele din cultură și societate. De mai bine de 30 de ani, creștinismul din Republica Moldova aplică cu succes diverse modele de ucenicie din întreaga lume și dezvoltă pe cele proprii, drept răspuns la nevoile societății noastre.

Din 2020, liderii bisericilor, precum și misionarii care pornesc noi biserici, sunt adunați la mesele rotunde anuale organizate de către mișcarea Europa Exponențială. În ultimele decenii, liderii de bisericii au încercat diferite modele pentru a ajunge la cei necredincioși. De la modele „atractive” la modele „misionare”, și până la modele „centrate pe Evanghelie”, fiecare cu propriile puncte forte și puncte slabe. Deși toate aceste abordări au merite, ceva fundamental pentru misiunea bisericii încă lipsește: Ucenicia!

A face ucenici este mandatul dat de Dumnezeu bisericii Sale, dar a devenit obișnuință ca bisericile noastre să nu își îndeplinesc acest mandat. Noi umplem scaunele bisericilor, dar eșuăm în a crea ucenici dedicați. Alătură-te sutelor de lideri pentru a căpăta inspirație, încurajare și echipare în cadrul evenimentului Regional Exponențial Moldova la Chișinău. Un eveniment unic dedicat slujitorilor creștini din Republica Moldova.

Evenimentul va fi găzduit sâmbătă, 19 noiembrie 2022, în intervalul 10:00-17:00, de SA TROPOS, bd. Cuza-Vodă 17/6. Pentru participare este nevoie de înregistrare prealabilă, completați FORMULARUL AICI! Locurile sunt limitate. Participarea are un cost simbolic de 100 de lei pentru pauzele de prânz, cafea și materialele conferinței.

Pentru mai multe detalii urmăriți pagina oficială a EVENIMENTULUI AICI!