344 de bebeluși nenăscuți salvați în urma campaniei „40 de zile pentru viață” din această primăvară

536

Peste 340 de copii nenăscuți au fost salvați în timpul campaniei din primăvară „40 de zile pentru viață”, campania bianuală care presupune rugăciune, post și mitinguri pașnice în fața clinicilor de avort din întreaga lume.

Deși campania din această primăvară, care ar fi trebuit să se desfășoare în perioada 26 februarie – 5 aprilie, a fost întreruptă din cauza pandemiei de Coronavirus, a rezultat totuși cel puțin 344 de rapoarte confirmate ale bebelușilor salvați de la avort în cele 500 de orașe și 30 de țări din jurul lume în care s-a desfășurat campania.

Shawn Carney, președintele „40 de zile pentru viață”, a suspendat mitingurile la jumătatea lunii martie. Înainte de această dată, mitingurile au fost limitate la câteva persoane, respectând limitele impuse.

În New York City, un voluntar „40 de zile pentru viață” a vorbit, în fața unei clinici, cu o femeie însărcinata care dorea să facă avort. După aproximativ 45 de minute, femeia a ieșit din clinică și i-a spus voluntarului: „Nu am făcut avortul. Sunt însărcinată în 17 săptămâni, medicii mi-au spus că nu e o problema asta! Aceștia au făcut presiuni asupra mea! Acum, nu-mi vine să cred că am fost pe cale să fac asta.”

În Boulder, Colorado, un cuplu a ajuns la o clinică de avort, dar după ce au văzut voluntarii campaniei „40 de zile pentru viață”, s-au răzgândit.

„Au spus că s-au răzgândit pentru că ne-au văzut rugându-ne”, a spus Janet, un voluntar al campaniei. „Oamenii spun că rugăciunile noastre sunt ascultate, iar când ne văd rugându-ne, îi face pe mulți să își schimbe decizia. Până să aud asta chiar de la cupluri care au renunțat la avort, nu am crezut că simpla noastră prezența poate face așa schimbări.”

În Flossmoor, Illinois, doi voluntari ai campaniei au ajutat-o pe o tânăra de 20 de ani însărcinată să își schimbe decizia,  încurajând-o în schimb să viziteze un centru pro-viață. După ce au stat de vorba, s-au îmbrățișat și rugat, unul din cei doi, a însoțit-o ​​pe tânăra să își programeze o ecografie, după aceea tânăra s-a înscris la orele de parenting.” Au declarat cei de la „40 de zile pentru viață”.

Campania se desfășoară în fiecare primăvară și toamnă.

SURSA|ChristianHeadlines