Franklin Graham despre Pandemia de CORONAVIRUS: „Este rezultatul unei lumi căzute”

547

Franklin Graham, liderul evanghelic și președintele organizației „Samaritan’s Purse”, a declarat într-un interviu acordat lui Jeannie Pirro, de la FOX NEWS că pandemia este un „rezultat” al unei „lumi căzute”.

„Această pandemie este rezultatul unei lumi căzute, o lume care a întors spatele lui Dumnezeu. Aș încuraja oamenii să se roage împreună cu noi și să-i cerem ajutorul lui Dumnezeu”, a declarat evanghelistul Franklin Graham.

Pirro l-a întrebat și pe Graham ce răspuns dă oamenilor care se întreabă de ce Dumnezeu a permis această pandemie?

„Nu cred că Dumnezeu avea de gând să se întâmple asta, tot ce se întâmplă, este din cauza păcatului care există în lume. Am păcătuit împotriva Lui. Trebuie să-I cerem iertarea lui Dumnezeu” a mai punctat evanghelistul.

De asemenea, Graham a vorbit și despre spitalul pe care „Samaritan’s Purse” l-a instalat în Parcul Central al orașului New York. New York City este unul dintre cele mai afectate orașe de coronavirus. De luni și până astăzi, există peste 67.550 de cazuri confirmate și aproximativ 3.000 de decese asociate acestui virus.

„Așa cum a raportat Christian Headlines, „Samaritan’s Purse” a deschis unitatea de îngrijire medicală cu 68 de paturi la 1 aprilie. Unitatea are un număr de aproximativ 70 de medici, asistente medicale și alți lucrători în domeniul medical. Nu am crezut niciodată că în Central Park, în New York, aceste spitale mobile, în corturi, cu aparaturi de ultima generație, vor fi văzute pe străzi. Este o situație foarte gravă. Avem nevoie de ajutorul lui Dumnezeu. Medicii și asistentele din acest spital, din Central Park sunt creștini. Ne rugăm pentru pacienții noștri. Avem capelani acolo pentru a ne ruga pentru ei. Avem grijă de toți cei care vin. Și, desigur, vrem că oamenii să știe că Dumnezeu îi iubește și că nu i-a uitat. Suntem acolo pentru a-i îngriji în numele lui Isus”, a mai declarat Franklin Graham.

ȘtiriCreștine.ro amintește că ințiativa echipei „Samaritan’s Purse” a dat curs unul val de atacuri din partea comunității LGBT împotriva creștinilor. Deși inițiativa a fost primită cu foarte multă căldură de majoritatea și apreciată ca o un act de solidaritate care vine să preia din povara spitalelor din Manhattan, activiștii LGBT și jurnaliștii progresiști au început să condamne organizația umanitară pentru că este fondată pe exact principiile biblice care o motivează să salveze vieți.

Judah Robinson, reporter și producător la Now This News, a distribuit o fotografie cu voluntarii care montau corturile, cu următorul titlu: „Spitalul temporar din Central Park este construit de Samaritan’s Purse, organizația umanitară condusă de pastorul anti-LGBT Franklin Graham”. Mass-media mainstream a preluat imediat știrea, NBC afișând titlul „Grupul din spatele spitalului COVID-19 din Central Park este condus de evanghelistul antigay”, notează Tribuna Românească AICI!

Și în aceste zile, oamenii fără Dumnezeu nu își înfrânează ura și mânia. Vă chemăm să vă rugați pentru SUA, pentru lucrarea echipei „Samaritan’s Purse” și pentru întreaga lucrare spirituală, fizică și emoțională care se întâmplă în Parcu Central al orașului New York. Rugați-vă pentru toți creștinii antrenați în această luptă. Rugați-vă pentru toți medicii, pentru consilierii, capelanii și evanghelistul Franklin Graham acuzat pe nedrept de oameni fără Dumnezeu. Știm din istorie că Dumnezeu a zdrobit un Faraon atotputernict, considerat un zeu. Dumnezeu ține pulsul istoriei și El acum schimbă vremurile pentru ca noi să arătăm mireasma dragostei Lui prin grijă, milă și bunătate.

SURSA | ChristianHeadlines