Creștinii nu stau cu brațele încrucișate în fața pandemiei de Coronavirus! O mobilizare internațională de rugăciune a fost lansată împotriva COVID-19! Obiectivul global este să chemăm împreună Numele Puternic al lui Isus, în zilele 9, 10 și 11 aprilie, la ora 15.

Această inițiativă nu se referă la vreo biserică sau o mișcare religioasă anume, ci la o unitate a bisericilor și a credincioșilor, al căror Conducător este Hristos. Aceasta este Biserica!

Alberto Maalouf, unul din inițiatorii acestui proiect a declarat:

„Se apropie Paștele și nu vom putea să ne adunăm în biserici sau în familii din cauza acestei pandemii. Drept pentru care, invităm toți creștinii din întreaga lume la unitate în rugăciune timp de 3 zile (joi 9, vineri 10, sâmbătă 11 aprilie, la ora 15:00), să chemăm Numele lui Isus, pentru a cere vindecare peste țările din care facem parte.

Ajutorul nostru vine de la Dumnezeu. Credem lucrul acesta. Isus a spus: „Adevărat vă spun că, dacă aţi avea credinţă cât un grăunte de muştar, aţi zice muntelui acestuia: ‘Mută-te de aici colo’, şi s-ar mută; nimic nu v-ar fi cu neputinţă.” Matei 17:20

Suntem creștini, și știm că o rugăciune, oricât de simplă ar părea, poate îndepărta până și cel mai puternic virus. Vă îndemn totodată să aducem în rugăciune și pe cei atinși de COVID-19.”

Acest proiect tocmai a fost lansat și se extinde rapid! Dacă faceți parte dintr-o Biserică, oricât de mică, puteți să fiți parteneri, distribuiți acest anunț la cât mai multe persoane.

Domnul are întotdeauna un răspuns la dificultățile vieții noastre! Știm și credem că nu acest virus invizibil va avea ultima replică în fața Dumnezeului invincibil. Așadar, nu ezitați să participați, să implicați fiecare membru al familiei dvs. și să distribuiți acest îndemn în jurul dvs.!

Puteți să verificați o hartă interactivă cu numărul de persoane care s-au alăturat acestei inițiative sau chiar să va înscrieți pe listă, AICI.

Preluat: ȘtiriCreștine