Tony Berbece – Post si Rugăciune contra unei noi faze a războiului/războiul bombelor intercontinentale…

348
  • Putin este sfătuit de “consilierii” lui, înfierbântați de ideea că duc un “război sfânt”, să nu mai chinuie poporul cu înrolările, plus că riscă o răscoală a națiunii, ci să folosească contra dușmanilor bombele ucigașe din dotare, de aceea chiar acum se flutură în spațiul public o justificare religioasă demonică pentru ceea ce vor să facă, anume că vor trimite în iad cât mai mulți nelegiuiți.
  • Medvedem are un mesaj delirant, susținând următoarele: „Şi arma noastră este adevărul. De aceea cauza noastră este dreaptă. De aceea victoria va fi a noastră! Sărbători fericite!”, iar cei cu care luptă, în imaginația lui, sunt doar aceștia: „narcomani nazişti nebuni” sprijiniţi de occidentali, cărora „le curge saliva pe bărbie din cauza degenerării”. De parcă bombele aruncate de ei au un simt moral de a ucide doar narcomanii si nelegiuiții. Acest statut pe care si l-au luat, de curățători ai lumii de nelegiuiți, ii va mâna spre decizii si mai nebunești, de aceea se zvonește că se plănuiește un atac masiv cu rachete si mai distructive si asupra altor ținte decât Ucraina.
  • Așadar, oare va scapă situația de sub control? Oare vor renunța la atacul terestru si vor ataca doar pe cale aeriana prin bombe incredibil de nimicitoare? Oare cei care se laudă că luptă cu Satana vor scoate bombele Satan 2 si altele din dotare? Bombele acestea pot distruge planeta de 448 de ori, așadar Diavolul ii cam întărâta împotriva Națiunilor occidentale care au sprijinit Ucraina. Oare vor ataca? Rămâne să ne smerim cu post și rugăciune toată luna noiembrie, să facem un lanț de credincioși si sa căutăm fața Domnului pentru a mai avea vremuri de har si de pace (alegeți o zi de mijlocire specială).
  • Pe meterezele rugăciunii vitejii Domnului! Ne vedem pe 1 Decembrie să căutăm și mai mult fața Domnului si punerea națiunii noastre sub protectia lui Dumnezeu.
  • Pe 1 Decembrie va fi iar o demonstrație de forța a creștinilor din România, o demonstrație de forța contra căpeteniilor demonice de distrugere, ne ridicam contra răului, însă înainte de toate ne supunem lui Dumnezeu, ca să ne putem împotrivi Diavolului, care va fugi din dreptul nostru, iubitorilor de Dumnezeu, cum ne spune Apostolul Pavel.
  • Vino si tu sa te închini cu mii si mii de credincioși in București (urmează locația si data, suntem in tratative cu mai multe locuri si ne vom decide curând asupra unuia destul de mare si semnificativ pentru lupta noastră cu adevărat dreaptă).
  • Cu prețuire pentru sfinți,
  • Toni Berbece