Mesajul vicepreşedintelui S.U.A. Mike Pence: „Întristaţi dar nu fără nădejde”

507

Cu ocazia apropiatelor Sărbători Pascale vicepreşedintele american Mike Pence a afirmat despre credinţa a milioane de americani că este un izvor de speranţă în mijlocul situaţiei tot mai dificile cauzate de creşterea numărului de infectări şi decese din cauza pandemiei de coronavirus.

Pence a făcut aceste declaraţii în timpul conferinţei de presă zilnice pe care o susţine administraţia preşedintelui Trump şi Grupul Operativ pentru Coronavirus.

„S-au realizat peste 1.9 milioane de teste şi suntem în situaţia în care avem peste 400.000 de americani infectaţi cu Covid-19 şi în mod trist peste 14.000 de decese. Suntem îndureraţi. Dar aşa cum ne spune şi Sfânta Carte, nu suntem întristaţi ca cei fără nădejde. În această săptămână specială ştim că credinţa a milioane de americani este o sursă de mângâiere pentru ei.”

Şi preşedintele Trump s-a referita la Sărbătoarea Paştelui.

„Săptămâna aceasta este un sfântă, când credincioşii de pe tot cuprinsul naţiunii vor sărbători Paştele, Vinerea Mare şi Învierea Domnului,” a spus Trump. „Milioane de familii de evrei vor sărbători începutul Paştelui evreiesc la apusul soarelui, o tradiție sacră care continuă din vremea Egiptului antic.Duminică vom sărbători Învierea Domnului, pe care cu toţii o aşteptam. În viitor vom sărbători de multe ori Paştele în bisericile noastre.”

Trump şi Pence au vorbit cu peste 10.000 de lideri religioşi într-o teleconferinţă pentru a le „mulţumi pentru felul în care au încurajat oamenii în aceste vremuri dificile.”

„Chiar dacă trebuie să stăm separaţi fizic, putem folosi această perioadă să ne rugăm, să medităm şi să ne concentrăm pe relaţia noastră personală cu Dumnezeu.”

„Vom învinge acest virus şi-l vom învinge curând. Ne vom lua țara înapoi,” a mai spus Trump.

Sursa: Christian Headlines